Olika verktyg ligger bredvid varandra

Kundtjänst och reservdelar

Att snabbt kunna få en reservdel och att ha en kompetent verkstad inom bekvämt räckhåll - dessa krav är oerhört viktiga för dig som ägare och operatör av entreprenadmaskiner. Det handlar trots allt om att din maskin är i drift och snabbt tillgänglig igen om något inträffar.

Produktionsarbetare med en Weidemann Hoftrac med fälld hytt

Vi anpassar din återförsäljare!

Med maskinspecifikationer som blir mer och mer tekniskt komplexa ställs våra återförsäljares verkstäder inför höga krav. Vi på Weidemann stödjer våra återsäljare med regelbundna, praktikinriktade serviceutbildningar i vårt moderna utbildningscenter.

Dessutom har din återförsäljare en ständigt uppdaterad diagnostikenhet med tillgång till den för stunden aktuella maskinmjukvaran samt lättförståelig dokumentation med omfattande servicehandböcker.

På så sätt säkerställer vi att våra lokala återförsäljare, både nationellt och internationellt, ger dig professionell rådgivning om alla maskingenerationer, och att arbetet i din fackverkstad utförs till din belåtenhet. En hög lönsamhetsnivå och välfungerande maskin under lång tid beror helt på dessa aspekter.

Olika verktyg i en verktygslåda

Öppet för beställning dygnet runt

  • Snabbhet krävs inom reservdelssektorn – Eftersom Weidemanns maskiner i regel måste vara i drift dagligen, måste man i nödfall kunna repareras dem så snabbt som möjligt. Därför erbjuder Weidemann ett centralt reservdelslager för fackhandlare med elektronisk 24-timmars beställningstjänst och leveranser inom Europa inom 24 timmar.
  • Många av våra återförsäljare har dessutom byggt upp egna välsortererade lager med reservdelar, så de vanligaste delarna är tillgängliga lokalt.