Erilaisia työkaluja vierekkäin

Asiakaspalvelu ja varaosat

Varaosan nopea saatavuus ja pätevä korjaamo riittävän lähellä – nämä vaatimukset ovat koneen omistajalle ja käyttäjälle äärimmäisen tärkeitä. Kysehän on siitä, että kone on palautettavissa pahimmassakin tilanteessa nopeasti käyttökuntoon ja saataville.

Tuotantotyöntekijöitä ja Weidemann Hoftrac, jonka ohjaamo on kallistettu

Huolehdimme jälleenmyyjien kunnosta!

Koneiden erityispiirteiden monimutkaistuminen vaatii jälleenmyyjiemme korjaamotyöntekijöiltä korkeaa osaamistasoa. Weidemann tukee myyntikumppaneitaan säännöllisillä ja käytännönläheisillä huoltokoulutuksilla nykyaikaisesti varustetussa koulutuskeskuksessamme.

Lisäksi myyntikumppanilla on käytössään jatkuvasti päivitettävä diagnoosilaite, jolla on pääsy koneen ajantasaiseen ohjelmistoversioon, selkeään dokumentaatioon ja kattaviin huoltokirjoihin.

Siksi varmistamme, että saat myyntikumppaneiltamme paikan päällä kansallisella ja kansainvälisellä tasolla ammattimaista neuvontaa koneen sukupolvesta riippumatta ja huolehdimme, että korjaamo työskentelee asiakkaita tyydyttävällä tavalla. Koneen taloudellisuus ja toimivuus pitkäaikaisessa käytössä riippuvat olennaisesti näistä tekijöistä.

Erilaisia työkaluja työkalupakissa

24 tunnin tilauspalvelu

  • Varaosien kohdalla nopeus on valttia – koska Weidemann-koneemme ovat yleensä päivittäisessä käytössä, koneesi täytyy pystyä korjaamaan tarvittaessa mahdollisimman nopeasti. Tätä tarkoitusta varten Weidemann tarjoaa keskitetyn varaosavaraston ja mahdollistaa erikoistuneille jälleenmyyjille sähköisen 24 tunnin tilauspalvelun ja toimituksen Euroopan alueella 24 tunnissa.
  • Monet myyntikumppanimme ovat myös perustaneet omat, hyvin varustellut varaosa- ja huoltotarvikevarastot, joten monet yleiset osat ovat saatavillasi jo paikan päältä.