Forskelligt værktøj ved siden af hinanden

Kundeservice og reservedele

Hurtig levering af reservedele og et kompetent værksted i nærheden – det er meget vigtige krav for dig som maskinejer og -operatør,  da din maskine hurtigt skal blive funktionsdygtig og tilgængelig igen, hvis uheldet er ude.

Produktionsmedarbejder på en Weidemann Hoftrac med vippet kabine

Vi giver dig de bedste forhandlere!

Maskinspecifikationer bliver teknisk set mere og mere komplekse og udgør en udfordring for værkstedsmedarbejderne hos vores forhandlere. Weidemann støtter sine salgspartnere med regelmæssige praksisorienterede serviceuddannelser i sit moderne træningscenter.

Desuden er din salgspartner i besiddelse af en diagnoseenhed, der opdateres løbende, med adgang til aktuelt offentliggjort maskinsoftware samt en let forståelig dokumentation med omfattende servicehåndbøger.

På denne måde sikrer vi, at du får professionel rådgivning fra vores lokale salgspartnere, både nationalt og internationalt, på tværs af alle maskingenerationer, og at arbejdet bliver udført på et specialværksted til din tilfredshed. En høj effektivitet og en velfungerende drift af din maskine over længere tid afhænger i høj grad af disse aspekter.

Værskelligt værktøj i en værktøjskasse

24 h bestillingsservice

  • Håndtering af reservedele skal gå hurtigt – da du normalt anvender vores Weidemann-maskiner til daglig brug, skal din maskine repareres så hurtigt som muligt, når det behøves. Hertil har Weidemann et centralt reservedelslager, og specialforhandlerne kan tilbyde en elektronisk 24 h bestillingsservice og levering i Europa inden for 24 h.
  • Mange af vores salgspartnere har derudover etableret deres eget velsorterede reservedels- og vedligeholdelsesartikellager, så mange af de gængse komponenter står til rådighed lokalt.