Weidemann Hoftrac 1260LP i aktion

Gartneri

Se det hele vokse og trives.

Det daglige arbejde i gartnerier, drivhuse eller planteskoler bliver væsentligt lettere med maskinerne fra Weidemann. Den effektive arealudnyttelse med smalle gangarealer giver særlige udfordringer i gartnerier. Mange arbejdsgange, der traditionelt løses manuelt eller med trillebør eller trækvogn, kan overtages af vores kompakte maskiner.

Ved nyanskaffelse af arbejdsmaskiner er det særdeles vigtigt at træffe den rigtige beslutning. Weidemanns maskiner er i årtier blevet anvendt med succes som multitool i gartnerier og væksthuse. Her er små maskindimensioner og små venderadiusser enormt vigtige.

Optimal arbejdsergonomi.

Ved udvikling af nye maskiner lægger Weidemann stor vægt på ergonomisk indretning - rummelige kabiner med eller uden førertag og med optimalt udsyn og med betjeningselementer, der er let tilgængelige og stort set selvforklarende for skiftende førere. Arbejdsklimaet er i top med effektivt varme- og ventilationsanlæg. Ved meget høje udetemperaturer anbefaler vi klimaanlæg.

Arbejdsopgaver i gartneriet

Opdag de forskellige muligheder på baggrund af et par eksempler.

 • Weidemann Hoftrac 1160e i aktion

  Udsåning

  Uanset om det handler om plante- eller høstarbejde: Med maskinerne fra Weidemann kan arbejdsopgaverne udføres optimalt på alle årstider. Et stort udvalg af passende redskaber som f.eks. pallegaffel, skovl, planer eller transportcontainer står parat.

 • Weidemann Hoftrac 1190e i aktion

  Flytning af plantekrukker

  Klassiske forårs- og efterårsopgaver udføres suverænt med den passende Weidemann-maskine med godt udsyn over lasten og vores store udvalg af pallegafler. Det er også muligt at indstille gaffelgrenene hydraulisk. Vores redskabsprogram indeholder også en speciel pottegriber.

 • Weidemann Hoftrac 1390 i aktion

  Anhængerdrift

  Weidemanns maskiner kan trække en anhænger ved hjælp af den valgfrie anhængerkobling (afhængigt af modellen fås forskellige systemer). Dette udvider maskinens anvendelsesområde og giver mere fleksibilitet, da der ikke behøves et yderligere trækkøretøj.

 • Weidemann Hoftrac 1390 i aktion

  Transport af grønt plantemateriale

  Beskæringen fra buske og træer kan transporteres og aflæsses sikkert og fuldstændigt med kassedrejeapparatet. Med de små kompakte Weidemann-maskiner kan du nå hen til de alle steder, der kun er tilgængelige via smalle veje.

 • Weidemann teleskoplæsser T4512 å en anhænger

  Mobilt arbejde

  Kør ud og løs opgaven hos kunden: De små maskiner kan transporteres på anhænger, så de uden problemer kan anvendes forskellige steder, f.eks. i parker og haver, på kirkegårde eller i byområder.

 • Weidemann Hoftrac 1160e i aktion

  Rengøring

  Weidemann-maskiner kan udstyres med forskellige fejemaskiner, højtryksrensere eller fejebørster til at fjerne snavs af enhver slags. Med ukrudtsbørsten kan du fjerne ukrudt maskinelt. Dermed holder du altid dit område og arbejdsomgivelserne rene.

 • Weidemann Hoftrac 1160e i aktion

  Emissionsfrit arbejde

  Her er vores eldrevne maskiner i deres rette element: De batteridrevne maskiner fjerner udstødningsgasserne og støjen fra din arbejdsdag. Under arbejdet i væksthuse er det en ægte fordel.

 • Weidemann teleskoplæsser T4512 i aktion

  Fyldning af plantebeholdere

  Til fyldning af plantebeholdere fås der forskellige skovle og transportredskaber, der alle er tilpasset til din maskines størrelse. På denne måde udføres jordarbejdet hurtigt og effektivt.

 • Weidemann Hoftrac 1160e i aktion

  Transportarbejde

  Alle materialer, der skal transporteres i et gartneri, kan transporteres af en Weidemann-maskine. Med de passende redskaber som f.eks. pallegafler, diverse skovle eller grabbe kan du gribe og løfte transportemnet helt sikkert.

 • Pleje af grundstykket

  En Weidemann-maskine kan også anvendes til at beskære hække, buske og træer: Hertil fås en slåmaskine med dobbelt kniv (krat), en hækkeklipper (op til 25 mm grentykkelse) eller en grensav (40 til 100 mm grentykkelse).

 • Weidemann Hoftrac 1380 i aktion

  Vedligeholdelse af grønne områder

  En opgave, der jævnligt skal udføres, er pleje af grønne områder, der skal slås regelmæssigt. Her anbefales det at anvende en Weidemann-maskine sammen med en slåmaskine, rydder eller græsslåmaskine med opsamler.

 • Weidemann Hoftrac 1390 i aktion

  Snerydning

  Maskinerne fra Weidemann kan alt efter model udstyres med forskellige sneskjolde, bagmonterede salt- og grusspredere og snefræsere. Dermed bliver det meget nemmere for dig at rydde området for sne og is om vinteren.

Weidemann i aktion

Anvendelsesrapporter Gartneri

Vores kunder fra gartnerier og planteskoler rapporterer, hvilke Weidemann-maskiner de anvender på deres gårde, og hvilke arbejdsopgaver maskinerne udfører.

Weidemann Hoftrac 1190e i aktion

Er du interesseret?

Vil du høre mere om en specifik Weidemann-maskine, redskaber, finansieringstilbud eller kundeservice og reservedele?

Så kontakt os!