Weidemann teleskophjullæsser 9580T i aktion
Weidemann teleskophjullæsser 9580T og hjullæsser 5080 i aktion
Weidemann hjullæsser 9080 i aktion

Handel og industri

Den alsidige maskine til alle typer opgaver.

Inden for handel og industri tilbyder Weidemann et avanceret og innovativt produktsortiment med afprøvet teknik til mange anvendelsesformål. I Weidemanns sortiment finder du fint tilpassede effektværdier og kompakte mål, så vi helt sikkert kan tilbyde dig den rigtige maskine til dine arbejdsopgaver.

En effektiv arbejdsindsats kræver innovative løsninger. Økonomisk rentabilitet er i dag en af de vigtigste egenskaber, som vores hjul- og teleskophjullæssere skal tilføre til din virksomhed. Til dit arbejde behøver du teknisk raffinerede løsninger med stor løftehøjde, stærke rivekræfter, stor stabilitet, et enkelt hurtigskiftesystem og en differentialespærre, der kan tilkobles 100 %.

Effektstærk, afstemt motorisering, der opfylder de nyeste udstødningsnormer, og fremragende stabilitet kombineret med stor manøvredygtighed og suveræne terrængående egenskaber er yderligere hjørnesten ved vores produktkoncept. Jo mere effektivt og tidsbesparende en maskine arbejder og manøvrerer, jo højere er dens arbejdsydelse.

Ja til emissionsfrit arbejde.

Weidemann har siden 2015 tilbudt serieproducerede arbejdsmaskiner, der drives 100 % elektrisk.  Den store fordel ved disse zero emission-modeller er, at de fjerner udstødningsgasserne og støjen fra din arbejdsdag. Det betyder bedre betingelser for operatøren og miljøet. Netop arbejde i støjfølsomme områder, f.eks. i bygninger, under renrumsforhold, tæt på naboer og i nærheden af kundetrafik kan med fordel udføres med disse maskiner. Mange af vores kunder har bevidst besluttet sig for de nævnte fordele og kan ikke længere forestille sig en arbejdsdag uden disse maskiner.

Arbejdsopgaver inden for industri og erhverv

Opdag de forskellige muligheder på baggrund af et par eksempler.

 • Weidemann hjullæsser 2080 i aktion

  Transportarbejde

  Weidemann-maskinen kan transportere mange materialer inden for industri og erhverv med optimal trækkraft, særligt også på ujævne underlag. Med det rigtige redskab kan du gribe og løfte transportemnerne helt sikkert.

 • Weidemann teleskoplæsser T4512 i aktion

  Læssearbejder

  Læssehøjde, stabilitet og manøvredygtighed spiller en afgørende rolle ved læssearbejderne. Sortimentet fra Weidemann indeholder maskinserier med forskellige effektklasser og hertil passende redskaber, uanset om du skal læsse styrtgods eller stykgods.

 • Weidemann teleskophjullæsser 2080LPT i aktion

  Stabling

  Det er ikke noget problem at transportere og stable tunge emner i store højder – du skal blot tilpasse din Weidemann-maskines størrelse og ydelse til den pågældende arbejdsopgave. På vores teleskoplæssere får du hjælp fra førerassistentsystemet vls (Vertical Lift System) med den delvist automatiserede teleskopbevægelse.

 • Weidemann Hoftrac 1390 i aktion

  Rengøring

  Weidemann-maskiner kan udstyres med forskellige fejemaskiner, højtryksrensere eller fejebørster til at fjerne snavs af enhver slags. Med ukrudtsbørsten kan du fjerne ukrudt maskinelt. Dermed holder du altid dit erhvervsområde og omgivelserne i ren stand.

 • Weidemann Hoftrac 1380 i aktion

  Pleje af grundstykket

  Til slåning af grønne områder anbefales det at anvende Weidemann-maskinen sammen med en slåmaskine, rydder eller græsslåmaskine. Der fås desuden grensave, hækkeklippere eller slåmaskine med dobbelt kniv til at klippe/beskære hække, buske og træer.

 • Weidemann Hoftrac 1390 i aktion

  Snerydning

  Maskinerne fra Weidemann kan alt efter model udstyres med forskellige sneskjolde og bagmonterede salt- og grusspredere. Dermed bliver det meget nemmere for dig at rydde erhvervsområdet og adgangsvejene for sne og is om vinteren.

 • Weidemann teleskophjullæsser 9580T i aktion

  Genbrug

  Sortering og stabling af materialer, påfyldning af anlæg, omladning af kompost - Weidemanns maskiner kan udstyres med eksempelvis skumdæk, støvudskiller, yderligere arbejdslygter eller klimaanlæg som ekstraudstyr til de forskellige anvendelser inden for genbrugsområdet.

 • Weidemann hjullæsser 2080LP i aktion

  Logistik og varecentral

  De mange forskellige ind- og udlagringsprocesser kan med en Weidemann også udføres upåklageligt i ujævnt terræn udendørs. Der kan også transporteres tunge emner, da maskinkonstruktionen og akslerne er dimensioneret til store laster.

 • Weidemann teleskoplæsser T4512 i aktion

  Mobilt arbejde

  Kør ud og løs opgaven hos kunden: De små maskiner kan transporteres på anhænger, så de uden problemer kan anvendes forskellige steder. Den høje mobilitet og multifunktionalitet er unik for vores maskiner.

 • Weidemann Hoftrac 1390 i aktion

  Anhængerdrift

  Weidemanns maskiner kan trække en anhænger ved hjælp af den valgfrie anhængerkobling (afhængigt af modellen fås forskellige systemer). Dette udvider maskinens anvendelsesområde og giver mere fleksibilitet, da der ikke behøves et yderligere trækkøretøj.

 • Weidemann teleskoplæsser T4512 i aktion

  Indkørsler i parkeringskældre

  Netop parkeringskældre bruges ofte som leveringsområder til eksempelvis hoteller eller kontor- og forretningsbygninger. Normalt er indkørselshøjden under 2 m, men til hurtig aflæsning og transport behøves der kraftfulde arbejdsmaskiner. I Weidemanns sortiment finder du netop denne kombination.

 • Weidemann Hoftrac 1390 i aktion

  Vedligeholdelse af solcelleparker

  Til regelmæssig vedligeholdelse af solfelter behøves der små og manøvredygtige maskiner med stor hydraulikydelse til mange timers slåning og rydning. Optimal trækkraft har særligt på skrånende terræn afgørende betydning.

Weidemann i aktion

Anvendelsesrapporter Industri

Vores kunder fra forskellige industriforetagender rapporterer, hvilke Weidemann-maskiner de anvender på deres gårde, og hvilke arbejdsopgaver maskinerne udfører.

Anvendelsesrapporter Erhverv

Vores kunder fra forskellige erhvervsvirksomheder rapporterer, hvilke Weidemann-maskiner de anvender på deres gårde, og hvilke arbejdsopgaver maskinerne udfører.

Anvendelsesrapporter Hotel- og restaurationsbranchen

Vores kunder fra hotel- og restaurationsbranchen rapporterer, hvilke Weidemann-maskiner de anvender på deres gårde, og hvilke arbejdsopgaver maskinerne udfører.

Weidemann teleskophjullæsser 3080T i aktion

Er du interesseret?

Vil du høre mere om en specifik Weidemann-maskine, redskaber, finansieringstilbud eller kundeservice og reservedele?

Så kontakt os!