Weidemann Hoftrac 1260LP käytössä

Puutarha

Jotta kaikki kasvaa ja kukoistaa.

Puutarhojen, kasvihuoneiden ja taimitarhojen päivittäiset työt helpottuvat huomattavasti Weidemannin koneilla. Tällöin tehokas maankäyttö ja ahtaat kulkuväylät asettavat niille erityisiä haasteita. Monet työvaiheet, jotka hoidetaan perinteisesti joko käsin tai kottikärryjen tai pyörällisen alustan avulla, voidaan tehdä kompakteilla koneillamme.

Oikeat päätökset työkoneita hankittaessa – sillä on merkitystä. Weidemannin koneet ovat vuosikymmenten ajan menestyneet monitoimityökaluina puutarhoissa ja kasvihuoneissa. Koneiden kompaktit mitat ja pienet kääntösäteet ovat tällöin äärimmäisen tärkeitä.

Optimaalinen työskentelyergonomia.

Weidemann-koneiden kehittämisessä työskentelyergonomialla on tärkeä asema. Siitä huolehditaan tilavalla ja hyvän näkyvyyden kaikkiin suuntiin tarjoavalla ohjaamolla tai kuljettajansuojakatolla sekä hallintalaitteilla, jotka ovat hyvin ulottuvilla ja vaihtuvillekin kuljettajille selkeitä. Työskentelyilmasto ohjaamoissamme on erinomainen tehokkaasti toimivan lämmitys- ja tuuletuslaitteen ansiosta. Erityisen korkeissa ulkolämpötiloissa suosittelemme ilmastointia.

Tehtävät ja käyttötarkoitukset puutarhoissa

Tutustu lukuisiin mahdollisuuksiin esimerkkien avulla.

 • Weidemann Hoftrac 1160e käytössä

  Kylvötyöt

  Weidemann-koneilla sujuvat kaikkien vuodenaikojen työt istutuksesta sadonkorjuuseen. Saatavilla on runsaasti sopivia työlaitteita, kuten lavahaarukoita, kauhoja, lanoja tai kuljetuskontteja.

 • Weidemann Hoftrac 1190e käytössä

  Kasviruukkujen siirtäminen

  Sopivat Weidemann-koneet ja laaja lavahaarukkavalikoima tukevat klassisia kevät- ja syystöitä täydellisesti taaten samalla hyvän näkyvyyden kuormaan. Myös piikkien hydraulinen säätö on mahdollista. Työlaitevalikoimamme kuuluu myös erityinen ruukkukoura.

 • Weidemann Hoftrac 1390 käytössä

  Perävaunukäyttö

  Weidemann-koneilla voi vetää perävaunuja lisävarusteisen vetokoukun avulla (mallista riippuen on käytettävissä erilaisia järjestelmiä). Tämä laajentaa koneen käyttötapoja ja tarjoaa enemmän joustavuutta, koska erillistä vetoajoneuvoa ei tarvita.

 • Weidemann Hoftrac 1390 käytössä

  Leikkuujätteen kuljetus

  Lehdet ja karsintajätteen voi kätevästi kuljettaa ja tyhjentää kääntölaitteella ja sopivalla jäteastialla. Pienillä ja kompakteilla Weidemann-koneilla hoidat kaikki alueet, joille päästään vain kapeita teitä pitkin.

 • Weidemann-teleskooppikuormaaja T4512 peräkärryssä

  Liikkuvaa työskentelyä

  Aja helposti toimeksiantajasi luokse: pienempiä mallisarjoja voidaan kuljettaa peräkärryllä, joten niillä hoituvat ongelmitta työt eri paikoissa, kuten puistoissa ja puutarhoissa, hautausmailla tai keskusta-alueella.

 • Weidemann Hoftrac 1160e käytössä

  Puhdistus

  Weidemann-koneet voidaan varustaa erilaisilla lakaisukoneilla, painepesureilla tai lakaisuharjoilla, jotka puhdistavat kaikenlaisen lian luotettavasti. Rikkaruohoharjalla voit poistaa rikkaruohot koneellisesti. Maasto ja työympäristö pysyvät siten aina siisteinä.

 • Weidemann Hoftrac 1160e käytössä

  Päästötöntä työskentelyä

  Täällä sähkökäyttöiset koneemme pääsevät oikeuksiinsa: akkukäyttöiset koneet poistavat pakokaasut ja melun työarjestasi. Tästä on välitöntä hyötyä varsinkin kasvihuoneessa työskenneltäessä.

 • Weidemann-teleskooppikuormaaja T4512 käytössä

  Taimiastioiden täyttäminen

  Taimiastioiden täyttämiseen voit valita useista eri kauhoistamme ja kuljetustyölaitteistamme – koneesi koon mukaisesti. Näin maatyöt sujuvat nopeasti ja tehokkkaasti.

 • Weidemann Hoftrac 1160e käytössä

  Kuljetustyöt

  Weidemann-koneet sopivat kaikkien puutarha-alan yrityksissä käsiteltävien materiaalien kuljetukseen. Sopivilla työlaitteilla, kuten esim. lavahaarukalla sekä erilaisilla kauhoilla ja kourilla, kuorman nosto ja siirto onnistuu aina turvallisesti.

 • Kiinteistöjen kunnossapito

  Käytä Weidemann-konetta myös pensasaitojen, pensaiden ja puiden leikkaukseen: valitse kaksoisleikkuuterä (karsintajäte), pensasaitaleikkuri (oksien paksuus enintään 25 mm) tai oksasaha (oksien paksuus 40−100 mm).

 • Weidemann Hoftrac 1380 käytössä

  Viheralueiden hoito

  Viheralueiden säännöllinen leikkuu on jatkuvasti toistuva työtehtävä. Viheralueiden leikkuuseen suosittelemme Weidemann-konetta yhdessä niittosirpin, murskaimen tai keräimellä varustetun ruohonleikkurin kanssa.

 • Weidemann Hoftrac 1390 käytössä

  Talvikunnossapito

  Weidemann-koneet voidaan mallista riippuen varustaa erilaisilla lumiauroilla, perään asennettavilla levittimillä tai lumilingoilla. Ne ovat arvokas apulainen talvikunnossapidossa ja pitävät maaston puhtaana lumesta ja jäästä.

Weidemann käytössä

Käyttökertomukset puutarhoista

Puutarha- ja taimitarha-alan asiakkaamme kertovat, mitä Weidemann-koneita he käyttävät ja mitä tehtäviä koneilla suoritetaan.

Weidemann Hoftrac 1190e käytössä

Herätimmekö mielenkiintosi?

Haluatko tietää lisää tietystä Weidemann-koneesta, lisälaitteista, rahoitustarjouksista tai asiakaspalvelusta ja varaosista?

Ota yhteyttä!