Weidemann Hoftrac 1260LP i aktion
Weidemann hjullæsser 5080 i aktion
Weidemann Hoftrac 1390 i aktion
Weidemann-maskiner i aktion
Weidemann Hoftrac 1260LP i aktion
Weidemann Hoftrac 1190e i aktion

Kommune

Optimal til kommunale opgaver.

I dag tilbyder de forskellige kommunale afdelinger sine borgere en bred vifte af serviceydelser. Det kræver de rette, effektive arbejdsredskaber. Derfor er det vigtigt at vælge rigtigt ved nyanskaffelse af arbejdsmaskiner. Weidemanns maskiner har i årtier udført kommunalt arbejde med succes som multitool med forskellige redskaber. Det perfekte samspil mellem menneske, maskine og værktøj har første prioritet hos Weidemann. Det modne produktprogram er både brugervenligt, sikkert og økonomisk i brug.

Arbejdsergonomi.

Ved udvikling af nye maskiner lægger Weidemann stor vægt på arbejdsergonomien - rummelige kabiner med optimalt udsyn og betjeningselementer, der er lette at betjene for skiftende førere og stort set selvforklarende. Arbejdsklimaet i kabinen er i top med effektivt varme- og ventilationsanlæg. Ved meget høje udetemperaturer anbefaler vi klimaanlæg.

Vores unikke koncept – emissionsfrit arbejde.

Den store fordel ved vores eldrevne maskiner er, at de fjerner udstødningsgasserne og støjen fra din arbejdsdag. Det betyder bedre betingelser for operatøren og miljøet. Netop arbejde i støjfølsomme områder, f.eks. i parkeringsanlæg, i indre byområder eller på kirkegårde kan med fordel udføres med disse maskiner. Batteritiden på lithium-ion-batteriet afhænger af driftsbetingelser, arbejdsopgave og køremåde. De forskellige batteristørrelser og opladningskapaciteter ved vores maskiner er uden problemer tilstrækkelige til en arbejdsdag på din bedrift.

Arbejdsopgaver ved kommunalt arbejde

Opdag de forskellige muligheder på baggrund af et par eksempler.

 • Weidemann teleskoplæsser T5522 i aktion

  Stabling

  Det er ikke noget problem at transportere og stable tunge emner i store højder – du skal blot tilpasse din Weidemann-maskines størrelse og ydelse til den pågældende arbejdsopgave. På vores teleskoplæssere får du hjælp fra førerassistentsystemet vls (Vertical Lift System) med den delvist automatiserede teleskopbevægelse.

 • Weidemann Hoftrac 1260LP i aktion

  Læssearbejder

  Læssehøjde, stabilitet og manøvredygtighed spiller en afgørende rolle ved læssearbejderne. Sortimentet fra Weidemann indeholder maskinserier med forskellige effektklasser og hertil passende redskaber, uanset om du skal læsse styrtgods eller stykgods.

 • Weidemann Hoftrac 1390 i aktion

  Anhængerdrift

  Weidemanns maskiner kan trække en anhænger ved hjælp af den valgfrie anhængerkobling (afhængigt af modellen fås forskellige systemer). Dette udvider maskinens anvendelsesområde og giver mere fleksibilitet, da der ikke behøves et yderligere trækkøretøj.

 • Weidemann Hoftrac 1390 i aktion

  Vintertjeneste - Snerydning og strøning

  Maskinerne fra Weidemann kan alt efter model udstyres med forskellige indstillelige sneskjolde og bagmonterede salt- og grusspredere. Dermed bliver det meget nemmere for dig at rydde veje og pladser for sne og is om vinteren.

 • Weidemann hjullæsser 2080 i aktion

  Vintertjeneste – snefræsning

  En snefræser er perfekt egnet til at rydde store snemasser til siden. Med den trinløse regulering af udkastningsbredden er du altid forberedt til forholdene på arbejdsstedet. Snefræseren kan på Weidemann-maskinerne nemt betjenes med joysticket.

 • Weidemann Hoftrac 1260LP i aktion

  Rengøring af veje, gader og pladser

  Weidemann-maskiner kan udstyres med forskellige fejemaskiner, højtryksrensere eller fejebørster til at fjerne snavs af enhver slags. Med ukrudtsbørsten kan du fjerne ukrudt maskinelt. På denne måde kan du nemt og hurtigt holde de forskellige offentlige arealer rene.

 • Weidemann Hoftrac 1390 i aktion

  Transport af grønt plantemateriale

  Beskæringen fra buske og træer kan transporteres og aflæsses sikkert og fuldstændigt med kassedrejeapparatet. Med de små kompakte Weidemann-maskiner kan du også nå hen til steder, der kun er tilgængelige via smalle veje.

 • Weidemann Hoftrac 1380 i aktion

  Vedligeholdelse af grønne områder

  En af hovedopgaverne ved kommunalt arbejde er pleje af grønne områder, der skal slås regelmæssigt. Her anbefales det at anvende Weidemann-maskinen sammen med en slåmaskine, rydder eller græsslåmaskine med opsamler.

 • Weidemann Hoftrac 1280 i aktion

  Renholdning

  Med den mobile højtryksrenser kan du arbejde overalt uden vandtilslutning. Alt efter maskinens størrelse kan du anvende renseren fra 280 og op til 1120 liter tankindhold.

 • Weidemann Hoftrac 1380 i aktion

  Beskæring af hække, buske og træer

  En Weidemann-maskine kan også anvendes til at beskære hække, buske og træer: Hertil fås en slåmaskine med dobbelt kniv (krat), en hækkeklipper (op til 25 mm grentykkelse) eller en grensav (40 til 100 mm grentykkelse).

 • Andre arbejdsopgaver

  Vi hører tit vores kunder sige: „Vi kan slet ikke forestille os at arbejde uden Weidemann-maskinen længere!“. Og mange af de forefaldende arbejdsopgaver håndteres ganske rigtigt optimalt med vores multitools. Du kommer selv til at opleve det!

Weidemann i aktion

Anvendelsesrapporter Kommune

Vores kunder fra kommunalt arbejde rapporterer, hvilke Weidemann-maskiner de anvender på deres gårde og bedrifter, og hvilke arbejdsopgaver maskinerne udfører.

Weidemann teleskoplæsser T4512 i aktion

Er du interesseret?

Vil du høre mere om en specifik Weidemann-maskine, redskaber, finansieringstilbud eller kundeservice og reservedele?

Så kontakt os!