Hånd på en lommeregner

Weidemann Financial Solutions

Logo Weidemann Financial Solutions

Maskiner, finansiering og serviceydelser fra samme udbyder.

I landbruget og mange andre brancher får finansiering af maskiner større og større betydning. På baggrund af de aktuelle rammebetingelser bliver det stadigt vigtigere for bedrifterne at forblive likvide og dermed handlingsdygtige og således opnå adgang til moderne maskiner og teknologier.

Weidemann Finanical Solutions er et samarbejde mellem Weidemann GmbH og BNP Paribas Leasing Solutions, der gennem diverse rammeaftaler giver dig attraktive muligheder for at finansiere eller lease maskiner. 

De to partnere har allerede arbejdet sammen i mere end to årtier og udvider løbende tilbudspaletten for Weidemanns forhandlere og slutkunder.

Rådgivningssamtale mellem to mænd

Weidemann Financial Solutions giver dig følgende muligheder:

  • Finansiering af køb af nye maskiner
  • Finansiering af køb af brugte maskiner
  • Forskellige leasingmodeller
  • Leje eller lejekøb
  • Supplerende sikring (mod maskindefekt eller til beskyttelse af købsprisen)
  • Desuden kan du som kunde via kontraktmodulet „Pro-Flex“ én gang om året nemt tilpasse dine rater på lån eller leje med købsoption.

Weidemann GmbH sælger sine arbejdsmaskiner i mere end 30 lande i hele verden. BNP Paribas Leasing Solution er førende på det europæiske marked inden for finansiering af landbrugsmaskiner og har mere end 35 års erfaring i denne sektor. Også uden for Europa tilbyder Weidemanns forhandlere forskellige attraktive finansieringsmuligheder i de pågældende lande. Hør mere om de aktuelle vilkår hos din lokale kontaktperson.

Weidemann Financial Solutions er et forretningsområde hos BNP Paribas Lease Group S.A., filial Tyskland, Hohenstaufenring 62, 50674 Köln.