Weidemann teleskoplæsser T4512 i aktion
Weidemann Hoftrac 1190e i aktion
Weidemann Hoftrac 1140 i aktion
Weidemann Hoftrac 1260LP i aktion
Weidemann Hoftrac 1880 i aktion
Weidemann Hoftrac 1880 i aktion

Hesteopdræt

For hestenes velvære.

Siden starten af 1970'erne har Weidemann været en af hesteavlernes og ridecentrenes stabile og foretrukne leverandører. Det tætte samarbejde med vores kunder har ført til innovative koncepter og senest et målrettet produktprogram med høj brugervenlighed og avanceret teknik. Vores produktsortiment opfylder alle ønsker: Om det er udmugning i stalde med trange pladsforhold, transport og fordeling af strøelse/hø, præparering af underlaget i ridehaller og på ridebaner, placering af høballer helt op til taghøjde eller pleje af gårdspladsen - vi har den rigtige maskine og det passende redskab til alle opgaverne.

Maskinerne leveres altid med den nyeste teknik og er på forkant med udviklingen. Med maskinernes høje kvalitet er de en sikker investering, der betaler sig tilbage - lang levetid, lave driftsomkostninger og lav værdiforringelse. Efter kort tid vil din „Weidemann“ være uundværlig på gården.

Vores unikke koncept – emissionsfrit arbejde.

Den store fordel ved vores eldrevne maskiner er, at de fjerner udstødningsgasserne og støjen fra din arbejdsdag. Det betyder bedre betingelser for operatøren og miljøet. Desuden skånes din værdifulde dyrebestand optimalt.

Batteritiden på lithium-ion-batteriet afhænger af driftsbetingelser, arbejdsopgave og køremåde. De forskellige batteristørrelser og opladningskapaciteter ved vores maskiner er uden problemer tilstrækkelige til en arbejdsdag på din bedrift.

Arbejdsopgaver inden for hesteopdræt

Opdag de forskellige muligheder på baggrund af et par eksempler.

 • Weidemann Hoftrac 1190e i aktion

  Udmugning af bokse

  Når pladsen i boksegangen er begrænset, skal man anvende en manøvredygtig maskine med kompakte mål, der dog stadig kan lavere den ønskede ydelse og trækkraft – det er en afgørende faktor ved udmugning.

 • Weidemann Hoftrac 1140 i aktion

  Opsætning af hegnspæle

  Indhegning af foldene og det tilhørende plejearbejde: Med jordboret kan der hurtigt og nemt bores huller, så hegnspælene kan placeres solidt. Der kan også uden problemer plantes træer og anbringes skilte.

 • Weidemann Hoftrac 1390 i aktion

  Planering af ridepladsen

  Den daglige planering af ridepladsen eller ridehallen sikrer en god hesteridning. De forskellige valser på vores rideplads- og baneplaner tilpasses optimalt til dit underlag, og højden kan indstilles individuelt.

 • Weidemann Hoftrac 1390 i aktion

  Opbygning af parkours

  Med pallegaflen som universalredskab kan forhindringerne på din rideplads nemt transporteres og opbygges. Weidemann-maskinernes terrængående evner og store manøvredygtighed spiller en afgørende rolle, når arbejdet skal udføres effektivt.

 • Ballehåndtering

  Håndtering af rund-, firkant- eller siloballer hører til det daglige arbejde på en hestebedrift. For valget af maskinen er tippe- og nyttelasten afgørende Da der findes mange forskellige slags baller, tilbyder Weidemann et stort antal forskellige balletænger og ballespyd.

 • Weidemann Hoftrac 1380 i aktion

  Transportarbejde

  Et af de vigtigste anvendelsesområder for Weidemann-maskinen er transport af diverse emner og materialer. Her anvendes der for det meste redskaber som en pallegaffel eller diverse skovle. Anstrengende manuelt arbejde mekaniseres.

 • Rengøring

  Weidemann-maskiner kan udstyres med forskellige fejemaskiner, højtryksrensere eller fejebørster til at fjerne snavs af enhver slags. Med ukrudtsbørsten kan du fjerne ukrudt maskinelt. Dermed holder du altid dit grundstykke i en ren og præsentabel stand.

 • Weidemann Hoftrac 1380 i aktion

  Pleje af grundstykket

  Til slåning af grønne områder anbefales det at anvende Weidemann-maskinen sammen med en slåmaskine, rydder eller græsslåmaskine. Der fås desuden grensave, hækkeklippere eller slåmaskine med dobbelt kniv til at klippe/beskære hække, buske og træer.

 • Weidemann Hoftrac 1390 i aktion

  Snerydning

  Maskinerne fra Weidemann kan alt efter model udstyres med forskellige sneskjolde, bagmonterede salt- og grusspredere og snefræsere. Dermed bliver det meget nemmere for dig at rydde området for sne og is om vinteren.

Weidemann i aktion

Anvendelsesrapporter Hesteopdræt

Vores kunder fra hesteopdræt rapporterer, hvilke Weidemann-maskiner de anvender på deres gårde, og hvilke arbejdsopgaver maskinerne udfører.

Weidemann Hoftrac 1390 i aktion

Er du interesseret?

Vil du høre mere om en specifik Weidemann-maskine, redskaber, finansieringstilbud eller kundeservice og reservedele?

Så kontakt os!