Weidemann Hoftrac 1160e i aktion
Weidemann Hoftrac 1160e i aktion
Weidemann Hoftrac 1160e i aktion
Weidemann Hoftrac 1160e i aktion

Zooer og dyreparker

Supergode.

Weidemann-maskinerne er i deres rette element i zooer eller dyreparker – i årtier er de blevet anvendt med succes til dyrehold i det traditionelle landbrug. Fodring, udmugning, transport- og løftearbejder, og pleje udføres dagligt til perfektion med forskellige redskaber.

Kompakt byggemåde, små venderadiusser og kraftfuld ydelse – det er de egenskaber, der karakteriserer Weidemann-maskinerne og har gjort dem til et uundværligt redskab inden for dyrepleje. Også i zooer eller dyreparker er disse egenskaber efterspurgt: Smalle veje, hvor der skal transporteres foder og materialer, men som også skal anvendes af gæsterne, trange bygninger med begrænsede lagerkapaciteter til foder og materialer – Weidemann leverer de perfekte løsninger til disse formål.

Emissionsfrit arbejde.

Den store fordel ved vores eldrevne maskiner er, at de fjerner udstødningsgasserne og støjen fra din arbejdsdag. Det betyder væsentligt bedre betingelser for operatøren og hans umiddelbare omgivelser. Din værdifulde dyrebestand skånes, da den hverken udsættes for udstødningsgasser eller støj. Netop arbejdet i områder som f.eks. dyrehuse og i gæsteområderne kan udføres meget fordelagtigt med disse maskiner.

Batteritiden på lithium-ion-batteriet afhænger af driftsbetingelser, arbejdsopgave og køremåde. De forskellige batteristørrelser og opladningskapaciteter ved vores maskiner er uden problemer tilstrækkelige til en hel arbejdsdag. Der kan til enhver tid udføres mellemladninger. Opladeren sidder bag ved batteriet direkte på maskinen.

Arbejdsopgaver i zooer og dyreparker

Opdag de forskellige muligheder på baggrund af et par eksempler.

 • Weidemann Hoftrac 1160e i aktion

  Transportarbejde

  Et af de vigtigste anvendelsesområder for Weidemann-maskinen er transport af diverse emner og materialer. Her anvendes der for det meste redskaber som en pallegaffel eller diverse skovle. Anstrengende manuelt arbejde mekaniseres.

 • Weidemann Hoftrac 1160e i aktion

  Stabling

  Weidemann-maskiner har ikke bare masser af power, afhængigt af modellen har de også en betydelig løftehøjde. Dermed kan firkantballer f.eks. stables oven på hinanden for at spare plads og fjernes igen på sikker vis – ved begrænsede lagerkapaciteter er dette en afgørende faktor.

 • Weidemann Hoftrac 1160e i aktion

  Foderhåndtering

  Store dyr har brug for store mængder foder. Håndteringen af foderet kan klares effektivt ved brug af en Weidemann-maskine med redskaber såsom gribeskovl, krokodillegebis eller diverse ballegafler – de smalle veje på dit område er det rigtige element for en Weidemann.

 • Weidemann Hoftrac 1160e i aktion

  Rengøring

  Til de forskellige rengøringsarbejder kan Weidemann-maskinerne udstyres med diverse fejemaskiner, højtryksrensere eller fejebørster. Med ukrudtsbørsten kan du fjerne ukrudt maskinelt. Dermed holder du din zoo eller dyrepark ren og i flot stand.

 • Weidemann Hoftrac 1160e i aktion

  Udmugning af indhegningen

  Det hører til det daglige arbejde i enhver zoo eller dyrepark at sørge for renlighed og god hygiejne i dyreindhegningen. Alt efter dyrenes størrelse og art kan der opstå større mængder ekskrementer og møg. Også her er en højtydende Weidemann-maskine en stærk hjælper, der overtager det krævende arbejde.

 • Weidemann Hoftrac 1160e i aktion

  Elefanthus

  I elefanthuset er der meget at gøre: Der skal transporteres store mængder foder eller tungt legetøj såsom træstammer og dæk. Indhegningen skal desuden muges ud og holdes rent dagligt. Til disse krævende arbejder er en Weidemann-maskine egnet.

 • Weidemann Hoftrac 1380 i aktion

  Pleje af grundstykket

  Til slåning af grønne områder anbefales det at anvende Weidemann-maskinen sammen med en slåmaskine, rydder eller græsslåmaskine. Der fås desuden grensave, hækkeklippere eller slåmaskine med dobbelt kniv til at klippe/beskære hække, buske og træer.

 • Weidemann Hoftrac 1390 i aktion

  Snerydning

  Maskinerne fra Weidemann kan alt efter model udstyres med forskellige sneskjolde, bagmonterede salt- og grusspredere og snefræsere. Dermed bliver det meget nemmere for dig at rydde området for sne og is om vinteren.

 • Weidemann Hoftrac 1160e i aktion

  Lave gennemkørsler

  Maskinen skal have den rigtige højde, så den kan passere gennem forskellige indgange til bygninger i zooer og dyreparker. Weidemann tilbyder maskiner i forskellige højder samt specielle low position-modeller og kompakte maskiner med foldbart sikkerhedstag eps (Easy Protection System).

Weidemann i aktion

Anvendelsesrapporter Zoo og dyrepark

Vores kunder fra zooen og dyreparken rapporterer, hvilke Weidemann-maskiner de anvender på deres gårde, og hvilke arbejdsopgaver maskinerne udfører.

Weidemann Hoftrac 1160e i aktion

Er du interesseret?

Vil du høre mere om en specifik Weidemann-maskine, redskaber, finansieringstilbud eller kundeservice og reservedele?

Så kontakt os!