Weidemann-teleskooppipyöräkuormaaja 9580T käytössä
Weidemann-teleskooppipyöräkuormaaja 9580T ja pyöräkuormaaja 5080 käytössä
Weidemann-pyöräkuormaaja 9080 käytössä

Teollisuus ja kauppa

Jokapaikanhöylänä käytössä joka puolella.

Teollisuuden ja kaupan käyttöön Weidemann tarjoaa harkitun ja innovatiivisen tuotevalikoiman, jolle on ominaista korkea käyttöön soveltuvuus ja kehittynyt tekniikka. Weidemannin valikoimassa on tarjolla hienosti porrastettua suorituskykyä ja kompakteja mittoja, joten saat kaikissa tapauksissa työtehtäviisi sopivan koneen.

Tehokas työ vaatii innovatiivisia teknisiä ratkaisuja. Taloudellisuus on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, joita pyörä- ja teleskooppipyöräkuormaajiltamme sekä teleskooppikuormaajiltamme nykyisin vaaditaan. Tarjoamme käyttötarkoituksiisi teknisesti kypsiä ratkaisuja suurella nostokorkeudella ja vakaudella, vahvoilla repäisyvoimilla, helppokäyttöisellä pikavaihtojärjestelmällä ja päällekytkettävällä 100-prosenttisella tasauspyörästölukolla.

Tehokas, uusimpien päästönormien mukainen moottori, erinomainen vakaus sekä optimaalinen ketteryys ja ainutlaatuinen maastokelpoisuus ovat tuotekonseptimme muita kulmakiviä. Mitä tehokkaammin ja aikaa säästävämmin kone toimii ja liikkuu, sitä korkeampi on sen työskentelyteho.

Kohti päästötöntä työskentelyä.

Weidemann on tarjonnut täysin sähkökäyttöisiä työkoneita sarjavalmisteisesti jo vuodesta 2015.  Näiden päästöttömien mallien suuri etu on, että ne poistavat pakokaasut ja melun työarjestasi. Tämä parantaa oloja sekä kuljettajan että ympäristön kannalta. Erityisesti työt meluherkillä alueilla, kuten rakennuksissa, puhdastiloissa naapurien välittömässä läheisyydessä ja asiakasliikenteen yhteydessä helpottuvat tämän myötä. Monet asiakkaamme ovat tehneet yllä olevien seikkojen valossa tietoisen päätöksen, etteivät enää halua tehdä jokapäiväistä työtään ilman näitä koneita.

Tehtävät ja käyttötarkoitukset teollisuudessa ja kaupanalalla

Tutustu lukuisiin mahdollisuuksiin esimerkkien avulla.

 • Weidemann-pyöräkuormaaja 2080 käytössä

  Kuljetustyöt

  Monien teollisuudessa ja yrityksissä kuljetettavien tavaroiden siirtäminen – erityisesti epätasaisella alustalla – sujuu Weidemann-koneella vaivatta ja optimaalisella vetovoimalla. Sopivilla työlaitteilla kuljetettavan tavaran poiminta ja nosto onnistuu täysin turvallisesti.

 • Weidemann-teleskooppikuormaaja T4512 käytössä

  Kuormaustyöt

  Kuormaustöissä ylikuormauskorkeudella, vakaudella ja ketteryydellä on ratkaiseva merkitys. Weidemann-tuotevalikoimasta löydät tarkasti tehokkuusluokitellut konesarjat ja sopivat työlaitteet niin kappaletavaran kuin irtolastinkin kuormaukseen.

 • Weidemann-teleskooppipyöräkuormaaja 2080LPT käytössä

  Pinoamistyöt

  Painavien kappaletavaroiden siirtäminen suurissa korkeuksissa ja pinoaminen eivät aiheuta ongelmia – valitse vain Weidemann-koneen koko ja ominaisuudet kyseisten työtehtävien mukaisesti. Teleskooppikuormaajiemme vls-järjestelmä (Vertical Lift System) avustaa kuljettajaa osittain automatisoidulla teleskooppiliikkeillä.

 • Weidemann Hoftrac 1390 käytössä

  Puhdistus

  Weidemann-koneet voidaan varustaa erilaisilla lakaisukoneilla, painepesureilla tai lakaisuharjoilla, jotka puhdistavat kaikenlaisen lian luotettavasti. Rikkaruohoharjalla voit poistaa rikkaruohot koneellisesti. Siten pidät kiinteistön ja työympäristön aina siisteinä.

 • Weidemann Hoftrac 1380 käytössä

  Kiinteistöjen kunnossapito

  Viheralueiden leikkuuseen suosittelemme Weidemann-konetta yhdessä sirppileikkurin, katteenlevittimen tai varstaleikkurin kanssa. Saatavilla on lisäksi oksasaha, pensasaitaleikkuri ja kaksoisleikkuuterä, joilla pensasaitojen, pensaiden ja puiden leikkuu käy kätevästi.

 • Weidemann Hoftrac 1390 käytössä

  Talvikunnossapito

  Weidemann-koneet voidaan mallista riippuen varustaa erilaisilla lumiauroilla ja perään asennettavilla levittimillä. Ne ovat arvokas apulainen talvikunnossapidossa ja pitävät yritysalueen ja kulkuväylät puhtaina lumesta ja jäästä.

 • Weidemann-teleskooppipyöräkuormaaja 9580T käytössä

  Kierrätys

  Kierrätyskelpoisten materiaalien lajittelu ja pinoaminen, laitteiden täyttäminen, kompostin siirtäminen – mitä erilaisimpia kierrätykseen liittyviä tehtäviä varten Weidemann-koneet voidaan varustaa lukuisilla työlaitteilla, kuten puhkeamattomilla renkailla, pölynerottimella, lisävalonheittimillä tai ilmastointilaitteella.

 • Weidemann-pyöräkuormaaja 2080LP käytössä

  Logistiikka- ja jakelukeskukset

  Selviydyt monipuolisista varastointiin ja varastosta noutamiseen liittyvistä tehtävistä ongelmitta epätasaisessakin ulkomaastossa. Koneet sopivat jopa painavien tavaroiden kuljetukseen, sillä niiden rakenne ja akselit on suunniteltu sopimaan optimaalisesti suurille kuormille.

 • Weidemann-teleskooppikuormaaja T4512 käytössä

  Liikkuvaa työskentelyä

  Aja helposti toimeksiantajasi luokse: pienempiä mallisarjoja voidaan kuljettaa peräkärryllä, joten niillä hoituvat ongelmitta työt eri käyttöpaikoissa. Koneidemme liikkuvuus ja monikäyttöisyys tekevät niistä ainutlaatuisia.

 • Weidemann Hoftrac 1390 käytössä

  Perävaunukäyttö

  Weidemann-koneilla voi vetää perävaunuja lisävarusteisen vetokoukun avulla (mallista riippuen on käytettävissä erilaisia järjestelmiä). Tämä laajentaa koneen käyttötapoja ja tarjoaa enemmän joustavuutta, koska erillistä vetoajoneuvoa ei tarvita.

 • Weidemann-teleskooppikuormaaja T4512 käytössä

  Ajo maanalaisiin talleihin

  Muun muassa hotelleihin sekä toimisto- ja liiketiloihin saapuva tavara otetaan usein vastaan nimenomaan maanalaisissa talleissa. Sisäänajokorkeus on yleensä alle 2 m, mutta nopeaan purkamiseen ja käsittelyyn tarvitaan voimakkaita työkoneita. Weidemannin valikoimasta löydät juuri tämän yhdistelmän.

 • Weidemann Hoftrac 1390 käytössä

  Aurinkopuistojen hoito

  Aurinkopuistojen säännölliseen hoitoon tarvitaan pienempiä, ketterämpiä koneita suurella hydraulisella teholla tuntikausia kestäviin leikkaus- ja katteenlevitystöihin. Optimaalinen vetovoima on ratkaisevan tärkeää erityisesti rinteissä.

Weidemann käytössä

Käyttökertomukset teollisuudesta

Eri teollisuusasiakkaamme kertovat, mitä Weidemann-koneita he käyttävät laitoksissaan ja mitä tehtäviä koneilla suoritetaan.

Käyttökertomukset kaupan alalta

Kaupan alan asiakkaamme kertovat, mitä Weidemann-koneita he käyttävät yritystoiminnassaan ja mitä tehtäviä koneilla suoritetaan.

Käyttökertomukset majoitus- ja ravintola-alalta

Majoitus- ja ravintola-alan asiakkaamme kertovat, mitä Weidemann-koneita he käyttävät yritystoiminnassaan ja mitä tehtäviä koneilla suoritetaan.

Weidemann-teleskooppipyöräkuormaaja 3080T käytössä

Herätimmekö mielenkiintosi?

Haluatko tietää lisää tietystä Weidemann-koneesta, lisälaitteista, rahoitustarjouksista tai asiakaspalvelusta ja varaosista?

Ota yhteyttä!