Weidemann-teleskooppikuormaaja T4512 käytössä
Weidemann Hoftrac 1190e käytössä
Weidemann Hoftrac 1140 käytössä
Weidemann Hoftrac 1260LP käytössä
Weidemann Hoftrac 1880 käytössä
Weidemann Hoftrac 1880 käytössä

Hevostalous

Hevostesi hyväksi.

Weidemann on toiminut jo 1970-luvun alusta alkaen hevos- ja ratsastusalan toimijoiden kumppanina. Tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa on johtanut matkan varrella yhä uusiin innovatiivisiin konsepteihin ja viime kädessä loppuun asti harkittuun tuoteohjelmaan, jota leimaavat korkea käyttöön soveltuvuus sekä kehittynyt tekniikka. Tuotekirjomme ei jätä toivomisen varaa, olipa kyse lannan luonnista tai olkien tai heinän kuljettamisesta ja levittämisestä ahtaissa tallitiloissa, maneesin tai ratsastuskentän tasoittamisesta, olkipaalien nostamisesta tallin katonrajaan tai pihan puhdistamisesta. Meillä on oikea kone ja sopivat työlaitteet kaikkiin työtehtäviin.

Tuotantomme on aina yhden innovaation edellä yleistä teknistä tietämystä. Laadukkaan työstön ansiosta Weidemann-koneet ovat turvallinen investointi, joka maksaa itsensä takaisin: koneet ovat pitkäikäisiä ja käytössä edullisia, ja ne säilyttävät arvonsa. Weidemann-koneesta tulee hetkessä korvaamaton apuri tilallasi.

Erikoisalaamme: päästötön työskentely.

Sähkökäyttöisten koneidemme suuri etu: ne poistavat pakokaasut ja melun työarjestasi. Tämä parantaa oloja sekä kuljettajan että ympäristön kannalta. Lisäksi muutos suojaa arvokasta eläinkantaasi.

Litiumioniakun toiminta-aika riippuu kulloisistakin käyttöolosuhteista, työtehtävästä ja ajotavasta. Eri akkuko'oilla ja latauskapasiteeteilla toimivat koneemme suoriutuvat helposti työpäivästä tilallasi.

Tehtävät ja käyttötarkoitukset hevoskasvatuksessa

Tutustu lukuisiin mahdollisuuksiin esimerkkien avulla.

 • Weidemann Hoftrac 1190e käytössä

  Pilttuiden puhdistaminen

  Hevostallien käytävien ahtaissa oloissa on käytettävä ketterää ja kompaktia konetta, jolla on kuitenkin riittävä teho ja työntövoima – tämä on ratkaiseva tekijä lannanluonnissa.

 • Weidemann Hoftrac 1140 käytössä

  Aidanseipäiden asettaminen

  Hevosaitausten rakennus ja kunnossapito on aidanseipäiden tukevaan kiinnitykseen vaadittavien kuoppien kairaukseen tarkoitetulla maakairalla helppoa hommaa. Myös puiden istutus ja kylttien asennus sujuvat kätevästi.

 • Weidemann Hoftrac 1390 käytössä

  Lannan poistaminen ratsastuskentältä

  Lannan poistaminen päivittäin ratsastuskentältä tai maneesista takaa ratsastuskäytön laadun. Ratsastuskentän ja -radan tasoituslaitteen eri telat mukautuvat optimaalisesti maapohjan ominaisuuksiin. Lisäksi niiden korkeutta voidaan säätää yksilöllisen tarpeen mukaan.

 • Weidemann Hoftrac 1390 käytössä

  Esteratsastusradan rakentaminen

  Lavahaarukka on varsinainen yleistyölaite, jonka avulla esteiden siirtäminen ja rakentaminen ratsastuskentällä käy käden käänteessä. Weidemann-koneiden maastokelpoisuus ja erinomainen ketteryys ovat omiaan tukemaan tehokasta työskentelyä.

 • Paalien käsittely

  Pyörö-, kantti- tai säiliörehupaalien käsittely on hevostilan päivittäisiä työtehtäviä. Koneen valinnan kannalta ratkaisevat tekijät ovat kippaus- ja hyötykuorma. Monia eri paalityyppejä silmällä pitäen Weidemannin tuotevalikoimasta löytyy erilaisia paalipihtejä ja paalipiikkejä.

 • Weidemann Hoftrac 1380 käytössä

  Kuljetustyöt

  Weidemann-koneiden yleisimpiin työtehtäviin kuuluu erilaisten tavaroiden ja materiaalien kuljetus. Siihen käytetään useimmiten työlaitteita, kuten lavahaarukkaa tai erilaisia kauhoja. Raskas käsityö koneellistuu.

 • Puhdistus

  Weidemann-koneet voidaan varustaa erilaisilla lakaisukoneilla, painepesureilla tai lakaisuharjoilla, jotka puhdistavat kaikenlaisen lian luotettavasti. Rikkaruohoharjalla voit poistaa rikkaruohot koneellisesti. Siten tontti on aina puhdas ja edustava.

 • Weidemann Hoftrac 1380 käytössä

  Kiinteistöjen kunnossapito

  Viheralueiden leikkuuseen suosittelemme Weidemann-konetta yhdessä sirppileikkurin, katteenlevittimen tai varstaleikkurin kanssa. Saatavilla on lisäksi oksasaha, pensasaitaleikkuri ja kaksoisleikkuuterä, joilla pensasaitojen, pensaiden ja puiden leikkuu käy kätevästi.

 • Weidemann Hoftrac 1390 käytössä

  Talvikunnossapito

  Weidemann-koneet voidaan mallista riippuen varustaa erilaisilla lumiauroilla, perään asennettavilla levittimillä tai lumilingoilla. Ne ovat arvokas apulainen talvikunnossapidossa ja pitävät maaston puhtaana lumesta ja jäästä.

Weidemann käytössä

Käyttökertomukset hevostaloudesta

Hevostalousasiakkaamme kertovat, mitä Weidemann-koneita he käyttävät tiloillaan ja mitä tehtäviä koneilla suoritetaan.

Weidemann Hoftrac 1390 käytössä

Herätimmekö mielenkiintosi?

Haluatko tietää lisää tietystä Weidemann-koneesta, lisälaitteista, rahoitustarjouksista tai asiakaspalvelusta ja varaosista?

Ota yhteyttä!