Weidemann Hoftrac 1260LP käytössä
Weidemann-pyöräkuormaaja 5080 käytössä
Weidemann Hoftrac 1390 käytössä
Weidemann-koneita käytössä
Weidemann Hoftrac 1260LP käytössä
Weidemann Hoftrac 1190e käytössä

Kunnat

Ihanteellinen kunnille.

Nykyisin kunnat tarjoavat asukkailleen monia eri toimintoja ja palveluita. Silloin oikeat ja tehokkaat työkalut ovat tarpeellisia. Sitäkin tärkeämpää on tehdä oikeat päätökset työkoneita hankittaessa. Erilaisilla työlaitteilla varustetut Weidemann-koneet ovat vuosikymmenien ajan menestyneet kunnallisessa käytössä. Ihmisen, koneen ja työkalun täydellinen yhteispeli on Weidemannille kaikista tärkein asia. Kehittynyt tuotevalikoima on samaan aikaan mukava, turvallinen ja taloudellinen.

Työskentelyergonomia.

Weidemann-koneiden kehittämisessä työskentelyergonomialla on tärkeä asema. Siitä huolehditaan tilavalla ja hyvän näkyvyyden kaikkiin suuntiin tarjoavalla ohjaamolla sekä hallintalaitteilla, jotka ovat käyttäjää ohjaavia ja aina hyvin kuljettajan ulottuvilla, vaikka kuljettajat vaihtuvat. Työskentelyilmasto on ohjaamossa erinomainen tehokkaasti toimivan lämmitys- ja tuuletuslaitteen ansiosta. Erityisen korkeissa ulkolämpötiloissa suosittelemme ilmastointia.

Erikoisalaamme: päästötön työskentely.

Sähkökäyttöisten koneidemme suuri etu: ne poistavat pakokaasut ja melun työarjestasi. Tämä parantaa oloja sekä kuljettajan että ympäristön kannalta. Erityisesti työt meluherkillä alueilla, kuten puistoissa, kaupunkien keskustoissa tai hautausmailla helpottuvat tämän myötä. Litiumioniakun toiminta-aika riippuu kulloisistakin käyttöolosuhteista, työtehtävästä ja ajotavasta. Eri akkuko'oilla ja latauskapasiteeteilla toimivat koneemme suoriutuvat helposti työpäivästä tilallasi.

Tehtävät ja käyttötarkoitukset kunnallistekniikassa

Tutustu lukuisiin mahdollisuuksiin esimerkkien avulla.

 • Weidemann-teleskooppikuormaaja T5522 käytössä

  Pinoamistyöt

  Painavien kappaletavaroiden siirtäminen suurissa korkeuksissa ja pinoaminen eivät aiheuta ongelmia – valitse vain Weidemann-koneen koko ja ominaisuudet kyseisten työtehtävien mukaisesti. Teleskooppikuormaajiemme vls-järjestelmä (Vertical Lift System) avustaa kuljettajaa osittain automatisoidulla teleskooppiliikkeillä.

 • Weidemann Hoftrac 1260LP käytössä

  Kuormaustyöt

  Kuormaustöissä ylikuormauskorkeudella, vakaudella ja ketteryydellä on ratkaiseva merkitys. Weidemann-tuotevalikoimasta löydät tarkasti tehokkuusluokitellut konesarjat ja sopivat työlaitteet niin kappaletavaran kuin irtolastinkin kuormaukseen.

 • Weidemann Hoftrac 1390 käytössä

  Perävaunukäyttö

  Weidemann-koneilla voi vetää perävaunuja lisävarusteisen vetokoukun avulla (mallista riippuen on käytettävissä erilaisia järjestelmiä). Tämä laajentaa koneen käyttötapoja ja tarjoaa enemmän joustavuutta, koska erillistä vetoajoneuvoa ei tarvita.

 • Weidemann Hoftrac 1390 käytössä

  Talvikunnossapito – auraus ja hiekoitus

  Weidemann-koneet voidaan mallista riippuen varustaa erilaisilla säädettävillä lumiauroilla ja perään asennettavilla levittimillä. Ne ovat arvokas apulainen talvikunnossapidossa ja pitävät tiet ja aukiot puhtaina lumesta ja jäästä.

 • Weidemann-pyöräkuormaaja 2080 käytössä

  Talvikunnossapito – lumilingot

  Lumilinko sopii mitä parhaiten suurten lumimäärien syrjäyttämiseen. Portaattoman heiton etäisyyden säädön ansiosta laite vastaa kaikkien käyttökohteiden vaatimuksiin. Weidemann-koneisiin asennettua lumilinkoa ohjataan kätevästi ohjaussauvalla.

 • Weidemann Hoftrac 1260LP käytössä

  Katujen, teiden ja aukioiden puhdistus

  Weidemann-koneet voidaan varustaa erilaisilla lakaisukoneilla, painepesureilla tai lakaisuharjoilla, jotka puhdistavat kaikenlaisen lian luotettavasti. Rikkaruohoharjalla voit poistaa rikkaruohot koneellisesti. Siten kaikki julkiset alueet pidetään puhtaina nopeasti ja tehokkaasti.

 • Weidemann Hoftrac 1390 käytössä

  Leikkuujätteen kuljetus

  Lehdet ja karsintajätteen voi kätevästi kuljettaa ja tyhjentää kääntölaitteella ja sopivalla jäteastialla. Pienillä ja kompakteilla Weidemann-koneilla hoidat myös alueet, joille päästään vain kapeita teitä pitkin.

 • Weidemann Hoftrac 1380 käytössä

  Viheralueiden hoito

  Viheralueiden säännöllinen leikkuu on kunnallistekniikan ydintehtäviä. Viheralueiden leikkuuseen suosittelemme Weidemann-konetta yhdessä niittosirpin, murskaimen tai keräimellä varustetun ruohonleikkurin kanssa.

 • Weidemann Hoftrac 1280 käytössä

  Puhdistustyöt

  Siirrettävän painepesurin ansiosta voit työskennellä kaikkialla vesiliitännästä riippumatta. Koneen koosta riippuen voit käyttää pesurissa 280–1120-litraista säiliötä.

 • Weidemann Hoftrac 1380 käytössä

  Pensasaitojen, pensaiden ja puiden leikkaus

  Käytä Weidemann-konetta myös pensasaitojen, pensaiden ja puiden leikkaukseen: valitse kaksoisleikkuuterä (karsintajäte), pensasaitaleikkuri (oksien paksuus enintään 25 mm) tai oksasaha (oksien paksuus 40−100 mm).

 • Muut työt

  Asiakkaamme sanovat usein: ”Emme voi enää kuvitellakaan tilaamme ilman Weidemann-konetta!” Ja niinhän se on: monitoimityökalumme tarjoavat täydellistä tukea monissa työtehtävissä. Kokeile itse!

Weidemann käytössä

Käyttökertomukset kunnista

Kunnalliset asiakkaamme kertovat, mitä Weidemann-koneita he käyttävät hoidettavilla alueillaan ja mitä tehtäviä koneilla suoritetaan.

Weidemann-teleskooppikuormaaja T4512 käytössä

Herätimmekö mielenkiintosi?

Haluatko tietää lisää tietystä Weidemann-koneesta, lisälaitteista, rahoitustarjouksista tai asiakaspalvelusta ja varaosista?

Ota yhteyttä!