Weidemann Hoftrac 1160e käytössä
Weidemann Hoftrac 1160e käytössä
Weidemann Hoftrac 1160e käytössä
Weidemann Hoftrac 1160e käytössä

Eläintarhat

Animaalista tehoa.

Weidemann-koneet ovat eläintarhoissa täydessä elementissään – onhan niitä käytetty jo vuosikymmeniä perinteisessä maataloudessa ja kotieläintaloudessa. Ruokinta, lannan kerääminen, kuljetus- ja nostotyöt, kunnossapitotyöt ja muut vastaavat päivittäiset tehtävät sujuvat luontevasti erilaisten työlaitteiden avulla.

Kompakti rakenne, pieni kääntösäde ja suuri teho – nämä ominaisuudet ovat tehneet Weidemann-koneet tunnetuiksi ja korvaamattomiksi työlaitteiksi nykyaikaisessa eläintenhoidossa. Näille ominaisuuksille on kysyntää myös eläintarhoissa: kapeat tiet, joita käytetään niin eläinten ruoan ja muiden materiaalien kuljetukseen kuin myös vierailijoiden kulkuväylinä, ahtaat tilat sekä vähäiset ruoan ja materiaalien varastointikapasiteetit – Weidemannilla on näihin tilanteisiin täydellisiä ratkaisuja.

Päästötöntä työskentelyä.

Sähkökäyttöisten koneidemme suuri etu: ne poistavat pakokaasut ja melun työarjestasi. Tämä parantaa oloja merkittävästi sekä kuljettajan että hänen lähiympäristönsä kannalta. Myös arvokas eläinkantasi pysyy suojassa pakokaasuilta ja melulta. Erityisesti eläintalojen ja vierailijavyöhykkeiden kaltaisilla alueilla työskentely on suotuisaa suorittaa näillä koneilla.

Litiumioniakun toiminta-aika riippuu kulloisistakin käyttöolosuhteista, työtehtävästä ja ajotavasta. Eri akkuko'oilla ja latauskapasiteeteilla toimivat koneemme suoriutuvat helposti työpäivästä. Välilataukset ovat aina mahdollisia. Laturi sijaitsee akun takana suoraan koneessa.

Tehtävät ja käyttötarkoitukset eläintarhoissa

Tutustu lukuisiin mahdollisuuksiin esimerkkien avulla.

 • Weidemann Hoftrac 1160e käytössä

  Kuljetustyöt

  Weidemann-koneiden yleisimpiin työtehtäviin kuuluu erilaisten tavaroiden ja materiaalien kuljetus. Siihen käytetään useimmiten työlaitteita, kuten lavahaarukkaa tai erilaisia kauhoja. Rasittava käsityö koneellistuu.

 • Weidemann Hoftrac 1160e käytössä

  Pinoamistyöt

  Weidemann-koneet eivät ainoastaan ole hyvin tehokkaita, vaan ne tarjoavat myös mallista riippuen huomattavia nostokorkeuksia. Siten esim. kanttipaalien pinoaminen tilaa säästävästi ja ottaminen varastosta on turvallista – ahtaissa tiloissa merkittävä etu.

 • Weidemann Hoftrac 1160e käytössä

  Rehun jakelu

  Isot eläimet tarvitsevat ison määrän ruokaa. Tehokas ruoankäsittely voidaan varmistaa käyttämällä Weidemann-konetta erilaisten työlaitteiden, kuten kahmarikauhan, krokotiilinleukojen tai paalihaarukoiden kanssa – Weidemann-kone on kuin tehty alueen kapeille kulkuväylille.

 • Weidemann Hoftrac 1160e käytössä

  Puhdistus

  Weidemann-koneet voidaan varustaa erilaisilla lakaisukoneilla, painepesureilla tai lakaisuharjoilla erilaisia puhdistustöitä varten. Rikkaruohoharjalla voit poistaa rikkaruohot koneellisesti. Niiden avulla pidät eläintarhan puhtaana ja miellyttävän siistinä.

 • Weidemann Hoftrac 1160e käytössä

  Lannan poisto aitauksista

  Eläinten aitausten puhtaanapito ja niiden hygieniasta huolehtiminen kuuluvat eläintarhojen päivittäisiin tehtäviin. Eläinten koosta ja lajista riippuen lantaa kertyy huomattavia määriä. Myös tässä tehokas Weidemann-kone toimii ponnekkaana apurina, joka hoitaa töiden raskaan osan.

 • Weidemann Hoftrac 1160e käytössä

  Norsutalo

  Norsutalossa on aina paljon tehtävää: norsuille on kuljetettava suuria määriä ruokaa ja raskaita leluja, kuten puunrunkoja ja renkaita. Lisäksi lannan kerääminen ja aitausten puhtaanapito ovat tärkeitä päivittäisiä töitä. Weidemann-kone soveltuu näihin raskaisiin töihin mitä parhaiten.

 • Weidemann Hoftrac 1380 käytössä

  Kiinteistöjen kunnossapito

  Viheralueiden leikkuuseen suosittelemme Weidemann-konetta yhdessä sirppileikkurin, katteenlevittimen tai varstaleikkurin kanssa. Saatavilla on lisäksi oksasaha, pensasaitaleikkuri ja kaksoisleikkuuterä, joilla pensasaitojen, pensaiden ja puiden leikkuu käy kätevästi.

 • Weidemann Hoftrac 1390 käytössä

  Talvikunnossapito

  Weidemann-koneet voidaan mallista riippuen varustaa erilaisilla lumiauroilla, perään asennettavilla levittimillä tai lumilingoilla. Ne ovat arvokas apulainen talvikunnossapidossa ja pitävät maaston puhtaana lumesta ja jäästä.

 • Weidemann Hoftrac 1160e käytössä

  Matalat läpikulut

  Koneen on oltava sopivan korkuinen, jotta se pääsee sisään eläintarhan eri rakennuksiin. Tätä varten Weidemann tarjoaa erikorkuisia koneita sekä erityisiä Low Position -malleja ja kompakteja koneita, joissa on taittuva ohjaamon eps (Easy Protection System) -suojakatto.

Weidemann käytössä

Käyttökertomukset eläintarhoista

Eläintarha-alan asiakkaamme kertovat, mitä Weidemann-koneita he käyttävät ja mitä tehtäviä koneilla suoritetaan.

Weidemann Hoftrac 1160e käytössä

Herätimmekö mielenkiintosi?

Haluatko tietää lisää tietystä Weidemann-koneesta, lisälaitteista, rahoitustarjouksista tai asiakaspalvelusta ja varaosista?

Ota yhteyttä!