Käsi taskulaskimella

Weidemann Financial Solutions

Weidemann Financial Solutions -logo

Koneet, rahoitus ja palvelut samasta paikasta.

Koneiden rahoituksen merkitys kasvaa maataloudessa ja monilla muilla aloilla. Vallitsevissa oloissa yrityksille on aina vain tärkeämpää pitää yllä likviditeettiään ja toimintakykyään, jotta nykyaikaisten koneiden ja teknologioiden saanti ei vaarannu.

Weidemann Financial Solutions on Weidemann GmbH:n ja BNP Paribas Leasing Solutionsin yhteistyöhanke, joka tarjoaa koneita tarvitseville asiakkaillemme houkuttelevia rahoitus- ja liisausmahdollisuuksia erilaisten puitesopimusten muodossa. 

Luottokumppanuudellamme on yli kahden vuosikymmenten mittainen historia, ja laajennamme tarjontaamme Weidemann-jälleenmyyjillemme ja asiakkaillemme jatkuvasti.

Kaksi miestä neuvottelee

Weidemann Financial Solutions tarjoaa asiakkailleen seuraavia mahdollisuuksia:

  • Uusien koneiden ostorahoitus
  • Käytettyjen koneiden ostorahoitus
  • Erilaiset liisausmallit
  • Vuokraus tai ostovuokraus
  • Täydentävät suojaustoimenpiteet (koneen rikkoutumisen varalle tai ostohinnan suojaksi)
  • Lisäksi voit asiakkaana mukauttaa luoton tai ostovuokrauksen maksueriä kerran vuodessa vaivattomasti Pro-Flex-sopimusmoduulilla.

Weidemann GmbH myy työkoneitaan yli 30 maassa ympäri maailmaa. BNP Paribas Leasing Solution on Euroopan markkinajohtaja maatalouskoneiden rahoituksessa, ja sillä on yli 35 vuoden kokemus alalta. Myös Euroopan ulkopuolella Weidemannin sopimuskumppanit eri maissa tarjoavat erilaisia houkuttelevia rahoitusvaihtoehtoja. Kysy voimassa olevista ehdoista paikalliselta jälleenmyyjältä.

Weidemann Financial Solutions on BNP Paribas Lease Group S.A:n Saksan haarakonttorin (osoite: Hohenstaufenring 62, D-50674 Köln) liiketoimintayksikkö.