Kompaktit teleskooppikuormaajat

Kompaktien Weidemann-teleskooppikuormaajien nostokorkeuden, leveyden ja tehon yhdistelmä on ainutlaatuinen. Nelivedolla ja ainutlaatuisella kuljettajaa avustavalla vls (Vertical Lift System) -järjestelmällä varustetut teleskooppikuormaajat ovat vakaita ja valmiina monenlaisiin työtehtäviin. Teleskooppikuormaajien suunnittelussa on panostettu erinomaiseen näkyvyyteen.

Teleskooppikuormaajat

Suositellut mallit

Weidemann-teleskooppikuormaaja T4512 käytössä pyöröpaalipihtien kanssa ja Vertical Lift System (vls) -järjestelmä esitettynä nuolilla

vls (Vertical Lift System)

Miellyttävää ja vakaata työskentelyä:

vls (Vertical Lift System) on kuljettajaa avustava järjestelmä, joka helpottaa kuljettajan työskentelyä kuormaa nostettaessa tai laskettaessa merkittävästi. Se ajaa teleskooppivarren sisään ja ulos osin automaattisesti ilman, että kuljettajan tarvitsee erikseen ohjata teleskooppitoimintoa nostamisen ja laskemisen aikana.

Weidemann-teleskooppikuormaaja T7042 käytössä ja Best View Cabin -logo

Best View Cabin

Mullistava Best View Cabin takaa täydellisen näkyvyyden ympäristöön suurista luokkien 7 ja 9 m teleskooppikuormaajistamme.

Weidemann-teleskooppikuormaaja T4512 käytössä katteenlevittimen kanssa ja kuvassa ecDriven logo

ecDrive (Electronic Controlled Drive)

Weidemannin innovatiivisella elektronisesti ohjatulla ecDrive (Electronic Controlled Drive) -ajojärjestelmällä teleskooppikuormaajaa voidaan ajaa ja sitä voidaan käyttää juuri tarpeen mukaan.

Weidemann-teleskooppikuormaaja T7042 käytössä olkikärryn kanssa

Power Drive

Innovatiivinen ja tehokas vaihteisto – portaatonta ajoa välillä 0–40 km/h ilman vaihtamista!

Käsi taskulaskimella

Weidemann Financial Solutions

Koneet, rahoitus ja palvelut samasta paikasta.

Kaksi ihmistä kättelee Weidemann-koneen edessä

Secure-takuunpidennys

Aja turvallisesti ja mukavasti: Takuuaikoja pidentävillä Weidemann Secure -tarjouksillamme saat koneinvestoinnillesi lisäsuojaa ja huolettoman paketin suoraan valmistajalta.