Weidemann-pyöräkuormaaja 9080 käytössä
Weidemann-pyöräkuormaaja 9080 käytössä
Weidemann-pyöräkuormaaja 9080 käytössä
Weidemann-pyöräkuormaaja 9080 käytössä

Biokaasu

Erikoistaitajat maissisiiloissa.

Weidemannin koneet ovat hyvin yleisiä maatalouden alalla, ja viime vuosina ne ovat levinneet myös biokaasulaitoksiin, mikä onkin melkeinpä itsestään selvä aluevaltaus alojen läheisyyden vuoksi. Kun kone kerran on jo tilalla, on luonnollista haluta hyödyntää sen kaikkia mahdollisuuksia, ja sopivilla työlaitteilla voidaan hoitaa tehokkaasti myös biokaasulaitoksen työt.

Biokaasulaitosten rakentaminen ja ylläpito on uusiutuvien energianlähteiden käytön edistämisen myötä nykyisin yleistä, ja se on monille maanviljelijöille maanviljelyksessä olevan painopisteen rinnalla hyvä lisätulonlähde.

Jo biokaasulaitoksen rakentamisessa voidaan erinomaisesti hyödyntää voimakasta pyöräkuormaajaa tai teleskooppikuormaajaa. Laitoksen päivittäinen täyttäminen ja maissisiilon tyhjentäminen hoituvat sopivankokoisella koneella ongelmitta. Monitoimikoneita voidaan käyttää myös kiinteiden siilojen puhdistamiseen, lavojen ja painotusmateriaalien kuljettamiseen sekä muihin hoitotöihin.

Tehtävät ja käyttötarkoitukset biokaasulaitoksissa

Tutustu lukuisiin mahdollisuuksiin esimerkkien avulla.

 • Weidemann-pyöräkuormaaja 9080 käytössä

  Siilon tamppaus

  Hyvin tiivistetyt kerrokset ovat laadukkaan siilotuksen olennainen tunnusmerkki. Weidemann-koneen käyttöpaino ja työntövoima ovat tässä ratkaisevassa asemassa. Suuren työleveyden rehuhaarukalla tämän työvaiheen voi suorittaa tasaisesti.

 • Weidemann-teleskooppikuormaaja T6027 käytössä

  Kiintoaineen purkaminen

  Siilon ja kiintoaineksen purkamisen kannalta tärkeitä tekijöitä ovat nostokorkeus, vakaus ja kääntösäde. Weidemannin laajasta konevalikoimasta löytyy juuri sopivat koneet kaikenkokoisiin biokaasulaitoksiin.

 • Weidemann-teleskooppikuormaaja T7042 käytössä

  Laitosten täyttäminen

  Biokaasulaitos täytetään useita kertoja päivässä kiinteällä aineella. Koneen koosta riippuen Weidemannin tuotevalikoimassa on useita erilaisia kauhoja, kouria ja pihtejä, jotka sopivat erinomaisesti laitoksen tehokkaaseen täyttämiseen.

 • Weidemann-teleskooppikuormaaja T6027 käytössä

  Helppoa liikuttelua

  Tarve työskennellä täsmällisesti ja millintarkasti siilon seinämien myötäisesti on eräs biokaasulaitosten kohtaamista haasteista. Koneen sivuttaisen liikkumisen mahdollistamiseksi varustamme teleskooppikuormaajamme rapuohjauksella.

 • Weidemann-teleskooppikuormaaja T6027 käytössä

  Kuljetustyöt

  Weidemann-koneet sopivat kaikkien biokaasulaitoksessa käsiteltävien materiaalien kuljetukseen. Sopivilla työlaitteilla, kuten esim. lavahaarukalla sekä erilaisilla kauhoilla ja kourilla, kuorman nosto ja siirto onnistuu aina turvallisesti.

 • Weidemann-teleskooppikuormaaja T6027 käytössä

  Puhdistus

  Weidemann-koneet voidaan varustaa erilaisilla lakaisukoneilla, painepesureilla tai lakaisuharjoilla, jotka puhdistavat kaikenlaisen lian luotettavasti. Erityisesti siilon pohjalevyn puhdistus on ripeää ja helppoa koneeseen vaivattomasti kiinnitettävällä työntöharjalla.

 • Kiinteistöjen kunnossapito

  Viheralueiden leikkuuseen suosittelemme Weidemann-konetta yhdessä sirppileikkurin, katteenlevittimen tai varstaleikkurin kanssa. Saatavilla on lisäksi oksasaha, pensasaitaleikkuri ja kaksoisleikkuuterä, joilla pensasaitojen, pensaiden ja puiden leikkuu käy kätevästi.

 • Weidemann Hoftrac 1390 käytössä

  Talvikunnossapito

  Weidemann-koneet voidaan mallista riippuen varustaa erilaisilla lumiauroilla, perään asennettavilla levittimillä ja jopa lumilingolla. Ne ovat arvokas apulainen talvikunnossapidossa ja pitävät maaston ja kulkuväylät puhtaina lumesta ja jäästä.

 • Weidemann-teleskooppikuormaaja T6027 käytössä

  Muut työt

  Asiakkaamme sanovat usein: ”Emme voi enää kuvitellakaan maatilaamme ilman Weidemann-konetta!” Ja niinhän se on: monitoimityökalumme tarjoavat täydellistä tukea monissa työtehtävissä. Kokeile itse!

Weidemann käytössä

Käyttökertomukset biokaasulaitoksista

Biokaasualan asiakkaamme kertovat, mitä Weidemann-koneita he käyttävät laitoksissaan ja mitä tehtäviä koneilla suoritetaan.

Weidemann-teleskooppikuormaaja T7042 käytössä

Herätimmekö mielenkiintosi?

Haluatko tietää lisää tietystä Weidemann-koneesta, lisälaitteista, rahoitustarjouksista tai asiakaspalvelusta ja varaosista?

Ota yhteyttä!