Weidemannin työntekijä suorittaa lopputarkastusta

Laatulupauksemme

Laadulla on meillä vain yksi normi, johon luotamme loppuun asti: kaikinpuolinen tyytyväisyytesi.

Laatu ei ole Weidemannilla vain tyhjää sanahelinää, vaan jokapäiväistä käytäntöä – ”Made in Germany”, kuten sanotaan. Aito Weidemann on nimittäin peräisin yhdestä Euroopan moderneimmista pyörä- ja teleskooppikuormaajien tuotantolaitoksista. Vuonna 2007 käyttöön vihitty tehdas pohjoisen Hessenin Korbachissa takaa tuotteidemme kautta linjan korkean laadun, ja sen varustelua on kehitetty käytön aikana jatkuvasti. Tuloksena on koneita, jotka tarjoavat turvallisuutta, mukavuutta ja taloudellisuutta ja joihin voit aina luottaa.

Laatua alusta alkaen.

Weidemannilla laatu on mukana tuotantoketjun alusta alkaen. Jäsennellyn tuotekehitysprosessimme myötä Weidemann-tuote on harkittu idean asteelta aina sarjatuotantoon asti. Asiakkaamme ovat mukana prosesissa alusta alkaen. Käymme haasteet yhdessä läpi järjestelmällisesti ja teemme havainnoista vaatimusmäärittelyn. Myös toimittajamme ovat mukana kehitysvaiheessa. Ensimmäisiä prototyyppejä ja sarjatuotantokappaleita koottaessa tuote altistetaan intensiiviselle laatusuunnittelulle.

Lisäarvoa laadusta.

Yksi Weidemannin erityisten laatuvaatimusten päätunnusmerkki on jauhemaalaus. Jotta käytössämme olisi paras mahdollinen pohja optimaaliselle, pitkäikäiselle maalipinnalle, maalaamon edelle asennettiin siipipyörällinen suihkutuslaite. Jopa kookkaat ja muodoiltaan mutkikkaat rakenneryhmät voidaan näin valmistella optimaalisesti jauhepinnoitusta tai -maalausta varten.

Weidemannin työntekijä maalaa rakenneosaa

Miksi käytössämme on kaksi eri maalausmenetelmää?

Laadukkaampi pintakäsittely on tietenkin jauhemaalaus. Noin 80 % osistamme jauhemaalataan. Tämä menetelmä kuitenkin vaatii kohteen pitämistä 180 °C:n lämpötilassa vähintään 10 minuutin ajan. Vain näin saavutetaan jauheen paras mahdollinen kiinnittyminen rakenneosaan – tästähän on kyse pinnan erinomaisessa kestävyydessä!

Suuren lämpöaltistuksen vuoksi emme voi jauhemaalata kaikkia osia: Weidemann maalaa n. 20 % osista märkämaalausmenetelmällä. Näin toimimme sellaisten rakenneryhmien tapauksessa, jotka on jo täytetty öljyllä tai joissa on pehmeitä tiivisteitä – esimerkiksi akselit ja sylinterit eivät kestäisi suurta lämpöaltistusta.

Silmäys Weidemannin maalaamoon

Miksi käytössämme on kaksi eri maalausmenetelmää?

Perinteiseen märkämaalaukseen verrattuna jauhemaalaus pidentää koneiden käyttöikää huomattavasti ja on samalla tehokkaampi tuotantomenetelmä. Jauhemalaaus on lisäksi erittäin ympäristöystävällistä, koska käytämme laitoksella lähtöaineiden talteenottojärjestelmää.

Laatua tavaran vastaanotosta toimitukseen.

Työntekijämme noudattavat kaikissa asennusvaiheissa ennalta määrättyjä laatukriteerejä. Viimeinen työvaihe on tekninen hyväksyntä. Kaikki tämä takaa asiakkaillemme alusta lähtien hyvän kestävyyden ja luotettavuuden, tarkan hallittavuuden ja korjausten helppouden sekä alhaiset käyttökustannukset.

Kaikki koneet käyvät läpi perusteellisen teknisen hyväksynnän, joka suoritetaan ennalta määrätyn tarkistuslistan mukaisesti. Täyttömäärät tarkastetaan, moottorit säädetään kohdilleen ja mahdollisesti havaitut puutteet korjataan. Tämän jälkeen ajoneuvot ajavat tuotantolaitoksemme ulkotiloissa sijaitsevalle testiradalle, jolla kaikkia olennaisia toimintoja kokeillaan vielä kerran: koneen nopeus, erilaiset hydrauliset paineet, jarrutuksen mittausarvot, nivelen heilurilukot ja moottorin optimaalinen kierrosluku.

Kaikki toimenpiteet kirjataan loppuraporttiin, joten tieto koneen hyväksyjästä ei pääse katoamaan. Hyväksynnän jälkeen koneen valmistumista ilmoitetaan tietojärjestelmäteitse työnjohdolle. Samalla kaikki koneen asiakirjat, kuten laitekortti, tuotannon tarkistuslista, valmistusluettelo ja hyväksyntäraportti liitetään koneen elinkaaritiedostoon, jotta kuhunkin koneeseen asennettavat osat voidaan aina jäljittää.

Osaamista ja vastuuta laadusta.

Weidemannin työntekijät toimivat näiden periaatteiden mukaisesti kaikilla tasoilla. Näin ihmisten kyvyt saadaan kulkemaan käsi kädessä prosessien laadun kanssa. Tuotantolaitosten innovatiivisilla bonusjärjestelmillä palkitsemme tuottavuutta, toimitusvarmuutta ja tuotteiden laatua. Tämä kohentaa yhtä lailla laatutietoisuutta kuin työntekijöiden suoritustasoa ja tyytyväisyyttäkin, mikä puolestaan hyödyttää asiakkaitamme.

Kaiken kaikkiaan: Weidemann osaa premium-luokan valmistajana arvostaa korkeita laatustandardeja – jokainen Weidemann-työntekijä työskentelee joka päivä niiden täyttämiseksi. Meidän laatumme on sinun hyötysi.

Vilkaisu tuotantoon

Weidemannin työntekijä suorittaa lopputarkastusta Kaksi Weidemannin tuotantotyöntekijää keskustelee jostakin Weidemannin tuotantotyöntekijä seisoo koneen ohjaamon vieressä Weidemannin tuotantotyöntekijä koneen ohjaamon vieressä Weidemannin tuotantotyöntekijä ohjaamon vieressä Weidemannin tuotantotyöntekijä ruuvaa koneen ääressä Weidemannin logistiikkatyöntekijä Kardex-hyllyn vieressä Weidemannin työntekijä maalaa rakenneosaa Silmäys Weidemannin maalaamoon Silmäys Weidemannin maalaamoon
Weidemannin työntekijä suorittaa lopputarkastusta
Kaksi Weidemannin tuotantotyöntekijää keskustelee jostakin
Weidemannin tuotantotyöntekijä seisoo koneen ohjaamon vieressä
Weidemannin tuotantotyöntekijä koneen ohjaamon vieressä
Weidemannin tuotantotyöntekijä ohjaamon vieressä
Weidemannin tuotantotyöntekijä ruuvaa koneen ääressä
Weidemannin logistiikkatyöntekijä Kardex-hyllyn vieressä
Weidemannin työntekijä maalaa rakenneosaa
Silmäys Weidemannin maalaamoon
Silmäys Weidemannin maalaamoon

Tuotantovideo

Weidemann production video (EN)