Weidemann-teleskooppipyöräkuormaaja 5080T käytössä
Weidemann Hoftrac 1260LP käytössä
Weidemann-teleskooppikuormaaja T7042 käytössä
Weidemann Hoftrac 1260LP käytössä
Weidemann-pyöräkuormaaja 2080LP käytössä
Weidemann-teleskooppipyöräkuormaaja 3080T käytössä

Maatalous

Maatalouden sisätilatöiden asiantuntija.

Weidemann on ollut erottamaton osa maataloutta jo 1970-luvun alusta alkaen. Tiivis yhteistyö kumppaniemme ja asiakkaidemme kanssa on johtanut matkan varrella yhä uusiin innovatiivisiin konsepteihin ja viime kädessä loppuun asti harkittuun tuotevalikoimaan, jota leimaavat korkea käyttöön soveltuvuus sekä kehittynyt tekniikka. Haluatpa työskennellä perinteisen maatilan rakennuksissa tai huolehtia eläimistäsi uudessa järjestelmänavetassa, Weidemannin laaja tuotepaletti tarjoaa jokaiseen tehtävään suorituskyvyltään sopivan koneen ja oikean työlaitteen.

Tuotantomme on aina yhden innovaation edellä yleistä teknistä tietämystä. Mottomme on: innovaatioita perinteestä. Laadukkaan työstön ansiosta Weidemann-koneet ovat turvallinen investointi, joka maksaa itsensä takaisin: koneet ovat pitkäikäisiä ja käytössä edullisia, ja ne säilyttävät arvonsa. Ja mikä tärkeintä, olemme aina asiakkaan lähellä. Lukuisat tekniikasta tietävät kumppanimme auttavat sinua mielellään. Hyödynnä täysi palvelupotentiaalimme.

Päästötöntä työskentelyä – mutkattomasti.

Sähkökäyttöisten koneidemme suuri etu: ne poistavat pakokaasut ja melun työarjestasi. Tämä parantaa oloja sekä kuljettajan että ympäristön kannalta. Lisäksi muutos suojaa arvokasta eläinkantaasi. Itsenäinen virrantuotto aurinkokennoilla tekee samalla koneen käytöstä edullista.

Litiumioniakun toiminta-aika riippuu kulloisistakin käyttöolosuhteista, työtehtävästä ja ajotavasta. Eri akkuko'oilla ja latauskapasiteeteilla toimivat koneemme suoriutuvat helposti työpäivästä tilallasi.

Tehtävät ja käyttötarkoitukset maataloudessa

Tutustu lukuisiin mahdollisuuksiin esimerkkien avulla.

 • Rehun työntäminen

  Maitotilan jokapäiväiseen ”bisnekseen” kuuluu rehun työntäminen. Sopivalla työlaitteella varustettu Weidemann-kone sopii tähän erinomaisesti – valitse esim. mekaanisesti tai hydraulisesti säädettävä rehutyönnin, rehupyörä tai rehukaavin.

 • Lannan luonti karsinoista

  Weidemann-koneet ovat korvaamaton apuri myös lannan luonnissa. Ne tunnetaan erityisen korkeasta työntövoimastaan. Työlaitteena voidaan käyttää esim. krokotiilinleukoja, kahmarikauhaa tai lantahaarukkaa.

 • Levittäminen

  Viistottujen, vahvistettujen reunojen ansiosta levityslaite täyttää itsensä yhdessä työvaiheessa. Tämä nopeuttaa ja tehostaa sahanpurun, silputun oljen tai seoksen levittämistä pilttuisiin.

 • Puhdistus

  Weidemann-koneet voidaan varustaa erilaisilla lakaisukoneilla, painepesureilla tai lakaisuharjoilla, jotka puhdistavat kaikenlaisen lian luotettavasti. Rikkaruohoharjalla voit poistaa rikkaruohot koneellisesti. Siten pidät kiinteistön ja tuotantolaitokset aina siisteinä.

 • Paalien käsittely

  Pyörö-, kantti- tai säiliörehupaalien käsittely kuuluu tilan päivittäisiin työtehtäviin. Monia eri paalityyppejä silmällä pitäen Weidemannin tuotevalikoimasta löytyy erilaisia paalipihtejä ja paalipiikkejä. Siten käytössäsi on aina sopiva työlaite.

 • Kuljetustyöt

  Weidemann-koneiden yleisimpiin työtehtäviin kuuluu erilaisten tavaroiden ja materiaalien kuljetus. Siihen käytetään useimmiten työlaitteita, kuten lavahaarukkaa tai erilaisia kauhoja. Raskas käsityö koneellistuu.

 • Viljan nosto

  Tämä aihe on aina yhtä tärkeä: viljavarastoon on luotava tilaa, jotta tavaraa saa säilöön mahdollisimman paljon. Tähän tarkoitukseen Weidemann-koneessa on hyvä olla reilusti työntövoimaa ja teleskooppivarsi. Materiaalityönnin takaa halutun ulottuman.

 • Viljan lastaus

  Weidemann-kone pystyy huolehtimaan tehokkaasti myös viljan lastauksesta. Koneen koosta riippuen saatavilla on useita käyttötarkoitukseen sopivia kauhoja. Kaikille Weidemann-koneille on ominaista suuri kuormauskorkeus.

 • Työlaitteiden täyttö

  Kylvökoneiden tai lannoitteenlevittimien täytössä koneelta vaaditaan sekä täydellistä vakautta että riittävän tason ylittävää hyötykuormaa teleskooppivarsi ulos ajettuna, jotta suurten kuormien siirtely onnistuu korkeissa paikoissa turvallisesti.

 • Lannan pois työntäminen

  Erityisesti Hoftracit, kuten esim. 1140 tai 1160, soveltuvat kevyen painonsa ja kompaktin kokonsa ansiosta erittäin hyvin ajoon ritilälattioilla ja niiden siirtoon. Weidemannin kumipuskulevy on siihen oikea työlaite.

 • Rehunsekoitusvaunun täyttäminen

  Karjan ruokinta kuuluu maatilan päivittäisiin töihin. Koneesta ja sen koosta riippuen tuotevalikoimamme sisältää lukuisia kauhoja, kouria ja pihtejä, joilla rehun voi ottaa säiliöstä ja täyttää rehunsekoitusvaunuun.

 • Perävaunukäyttö

  Weidemann-koneet voidaan mallista riippuen rekisteröidä moottorikäyttöisiksi työkoneiksi perävaunukytkennällä tai vetokoneiksi. Tämä lisää joustavuutta, kun koneella halutaan esim. ajaa pellolle, kuormata siellä paaleja ja kuljettaa ne saman tien varastoon.

 • Kiinteistöjen kunnossapito

  Viheralueiden leikkuuseen suosittelemme Weidemann-konetta yhdessä sirppileikkurin, katteenlevittimen tai varstaleikkurin kanssa. Saatavilla on lisäksi oksasaha, pensasaitaleikkuri ja kaksoisleikkuuterä, joilla pensasaitojen, pensaiden ja puiden leikkuu käy kätevästi.

 • Talvikunnossapito

  Weidemann-koneet voidaan mallista riippuen varustaa erilaisilla lumiauroilla, perään asennettavilla levittimillä tai lumilingoilla. Ne ovat arvokas apulainen talvikunnossapidossa ja pitävät maaston puhtaana lumesta ja jäästä.

 • Muut työt

  Asiakkaamme sanovat usein: ”Emme voi enää kuvitellakaan maatilaamme ilman Weidemann-konetta!” Ja niinhän se on: monitoimityökalumme tarjoavat täydellistä tukea monissa työtehtävissä. Kokeile itse!

Weidemann käytössä

Käyttökertomukset maataloudesta

Maatalousasiakkaamme kertovat, mitä Weidemann-koneita he käyttävät tiloillaan ja mitä tehtäviä koneilla suoritetaan.

Weidemann-teleskooppikuormaaja T4512 käytössä

Herätimmekö mielenkiintosi?

Haluatko tietää lisää tietystä Weidemann-koneesta, lisälaitteista, rahoitustarjouksista tai asiakaspalvelusta ja varaosista?

Ota yhteyttä!